nieuws

Timmermans verlaat Hoffelijk, gelooft meer in face-to-face dan in hyperdigitaal

Branche 1795

Timmermans verlaat Hoffelijk, gelooft meer in face-to-face dan in hyperdigitaal

Rob Timmermans verlaat opleidingsbedrijf Hoffelijk Financieel. Hij stelt het echte werkgeluk te missen en maakt een doorstart met zijn eigen opleidingsbedrijf Impact Opleiding & Training.

Een kleine vijf jaar bracht Timmermans de activiteiten van zijn opleidingsinstituut Impact Opleiding & Training onder bij het op dat moment twee jaar bestaande Hoffelijk Financieel van Wesley van ’t Hof. Aan die samenwerking komt nu een einde.

Klassikaal onderwijs

Timmermans stelt trots te zijn de groei van Hoffelijk te hebben mogen meemaken. “Soms moet je echter de balans opmaken en kijken waar je echt gelukkig van wordt. Ik geloof meer in face-to-face trainen dan in het zoveel mogelijk digitaliseren van opleidingen. De adviseur krijgt immers steeds meer een adviserende rol en dat blijft toch mensenwerk.” Timmermans gaat zich met Impact Opleiding & Training voornamelijk richten op klassikaal onderwijs.

Bescheiden deel

Wesley van ’t Hof: “Hoffelijk heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld van alleen het geven van trainingen aan hypotheekadviseurs, naar een branchebrede dienstverlener die organisaties compleet ontzorgt in alles dat met vakbekwaamheid te maken heeft. Klassikaal onderwijs is daarbij belangrijk gebleven, maar vormt een bescheiden deel van onze oplossingen. Het siert Rob dat hij dan deze stap neemt en zijn hart volgt.”

Zowel Timmermans als Van ’t Hof werden in het verleden door de Stichting Erkend Hypotheekadviseur uitgeroepen tot ‘hypotheekadviseur van het jaar‘, een titel die ook ten deel viel aan Edwin Deijs, directeur relatiebeheer bij Hoffelijk.

Reageer op dit artikel