nieuws

Georgette Fijneman nieuwe divisievoorzitter Zilveren Kruis

Branche 2508

Georgette Fijneman is per 1 augustus 2017 benoemd tot divisievoorzitter van zorgverzekeraar Zilveren Kruis. Zij volgt Norbert Hoogers op die volgens Achmea ervoor heeft gekozen het bedrijf te verlaten.

Georgette Fijneman nieuwe divisievoorzitter Zilveren Kruis

Fijneman begon in maart 2016 bij Achmea als directeur Inkomensverzekeringen en lid van de divisiedirectie Schade & Inkomen. Fijneman vertrok in februari 2016 bij Vivat Verzekeringen waar zij Seada van den Herik opvolgde als interim-directievoorzitter van Zwitserleven. Fijneman heeft daarnaast diverse directiefuncties vervuld bij SNS Bank en SNS Reaal.

Willem van Duin, voorzitter Raad van Bestuur: “Met Georgette hebben we een goede opvolger gevonden voor Norbert Hoogers en wordt het directieteam van Zilveren Kruis versterkt met iemand uit onze eigen gelederen. Georgette heeft een brede achtergrond in de financiële
dienstverlening. Zij staat dicht bij de klant, is maatschappelijk betrokken en kan uitstekend opereren in een dynamisch speelveld met veel stakeholders. Eigenschappen die uitstekend passen bij haar nieuwe werkomgeving.”

Reageer op dit artikel