nieuws

Meeùs neemt Flexis Groep over

Branche 2451

Meeùs neemt Flexis Groep over

Unirobe Meeùs Groep (UMG) heeft een meerderheidsbelang genomen in employee benefits specialist Flexis Groep. De deelneming in Flexis Groep voorziet in de ambitie van UMG om meer klanten van hoogwaardig advies te gaan voorzien.

Onder de naam Meeùs Flexis gaat Meeùs  werken aan een leidende positie in de Employee Benefits-markt. De vier partners van Flexis Groep -André Rog, Edwin Schop, Carlo Martina en Arnold van Herk- gaan mede sturing geven aan het realiseren van deze ambitie en hebben zich  langdurig aan deze samenwerking verbonden

Maatschappelijke pensioendiscussie

Flexis Groep is een Employee Benefits-adviseur met focus op pensioenen die als expert participeert  in de maatschappelijke pensioendiscussie. Meeùs heeft veel vertrouwen in de gebundelde kracht en stelt dat de combinatie werkgevers nog beter kan adviseren over complexe EB-vraagstukken.

Waardevolle toevoeging

Nico Dekker, directeur Meeùs: “Het Pensioen-, Zorg- en Inkomensbedrijf van Meeùs krijgt door de samenwerking met Flexis Groep een enorme impuls. De kennis, aanpak en dienstverleningsconcepten van Flexis Groep zijn voor onze zakelijke klanten een bijzonder waardevolle toevoeging. ”

Topspeler  in am: Top 100

Meeùs is adviseur op het gebied van risico’s, verzekeringen, pensioenen en hypotheken in Nederland. Met 300.000 particuliere en 70.000 zakelijke klanten is Meeùs één van de grotere spelers en topspeler in de Top 100 van am: Het bedrijf heeft 25 vestigingen en 1.100 medewerkers en is samen met Unirobe onderdeel van Aegon. . Meeùs behoort tot de Unirobe Meeùs Groep, onderdeel van Aegon. Meer informatie staat op www.meeus.com

 

Reageer op dit artikel