nieuws

Interpolis en Philips samen in slimme verlichting

Branche 2418

Interpolis en Philips samen in slimme verlichting

Achmea-dochter Interpolis en elektronicabedrijf Philips werken sinds eind vorig jaar samen op het gebied van slimme verlichting. Dit meldt innovatieplatform Emerce. Een bedrijventerrein in het Brabantse Udenhout geldt als proeftuin waar ondernemers met verlichting hun omgeving veiliger kunnen maken.

Op het bedrijventerrein worden slimme verlichting in eigen en openbare ruimten gecombineerd met een speciale app. Daarmee kan de ondernemer de verlichting van het eigen bedrijfspand op afstand aanpassen. Ook is het mogelijk om de lantaarnpalen in de openbare ruimte feller te laten schijnen en krijgen de ondernemers een waarschuwing als er beweging wordt gedetecteerd.

Expertise van Interpolis
Via WhatsApp kunnen ondernemers informatie over onveilige situaties met elkaar delen. De opvolging wordt verzorgd door de parkmanager of de aangesloten overheidsdiensten. Ook kan een beroep worden gedaan op de expertise van Interpolis.

Reageer op dit artikel