nieuws

Uiterwijk Winkel neemt portefeuille regiogenoot over

Branche 1564

Uiterwijk Winkel neemt portefeuille regiogenoot over

Uiterwijk Winkel Verzekeringen te Hoogeveen heeft onlangs de portefeuille van assurantie- en advieskantoor Wim Schonewille uit Sleen overgenomen. De overname heeft geen personele consequenties.

Schonewille bediende met 2,5 fte 900 relaties, hoofdzakelijk in het zakelijke segment. Na de overdracht van de relaties trekt hij zich per 1 januari 2017 helemaal terug. Een van zijn medewerksters heeft de overname aangegrepen om te stoppen met werken. De andere medewerkster heeft elders emplooi gevonden.

De overwegend zakelijke portefeuille van Wim Schonewille sluit goed aan op de regionale groeiambities van Uiterwijk Winkel Verzekeringen. Uiterwijk Winkel Verzekeringen en volmachtbedrijf UW Assuradeuren tellen samen 33 medewerkers. Het intermediaire bedrijf is met name gericht op de zakelijke schadeverzekeringsmarkt en heeft na de overname ca. 7.100 relaties. De omzet vanuit de zakelijke tekening bedraagt ongeveer 65%.

Eigen communicatieapplicatie
Uiterwijk Winkel heeft de communicatieapplicatie Digitaal op Maat ontworpen waarmee financieel adviseurs efficiënter en klantvriendelijker met hun klanten kunnen communiceren. Inmiddels maken zo’n 25 financieel dienstverleners in het netwerk van Uiterwijk Winkel gebruik van deze applicatie.

Reageer op dit artikel