nieuws

Blik op 2017 (3). Indra Frishert: ‘Stop being a robot and start being human again’

Branche 2726

Voor Dazure was 2016 onder meer het jaar waarin het WhatsApp dienstverlening richting de adviseur introduceerde. Ook introduceerde de productontwikkelaar en volmachtpartner een vaderschapsverlof van vier weken voor haar mannelijke werknemers. Op verzoek van am: zet commercieel directeur Indra Frishert haar verlangens voor het nieuwe jaar op een rij.

Blik op 2017 (3). Indra Frishert: ‘Stop being a robot and start being human again’

Wat moeten we als branche in 2017 niet meer gaan doen?
“Wat mij betreft gaan we stoppen met de angstcultuur. Het werkt verstikkend en het is niet in het belang van de klant en onszelf. Ik stel voor dat juist ook de grotere partijen gaan stoppen met mensen te robotiseren. Geef mensen gewoon de kans om hun eigen koers te varen en zichzelf te zijn. Stop met het wijzen van beschuldigende vingertjes en stop met je te verschuilen achter kleine lettertjes.”

Wat moeten we als branche juist wel gaan doen in 2017?
“Gewoon goed doen en wees gewoon menselijk! Dan gaat er al heel veel vanzelf goed. Natuurlijk mag je dan ook fouten maken, maar wees daar vervolgens gewoon open over. Laat niet langer de angst regeren en laat de menselijke noot de boventoon voeren. Stop being a robot and start being human again. Daarnaast gaan we als branche (nog meer) het verschil maken en bijdragen aan een betere wereld. En zeker niet alleen op financieel gebied.”

Wat zijn de plannen van Dazure voor 2017 en waarom?
“Dazure wil in 2017 verder gaan met waar we mee bezig zijn. Wij zijn van origine productontwikkelaar en dus zetten we in 2017 graag nog meer innovatieve producten weg. Ook vinden we het bij Dazure erg belangrijk om onszelf te kunnen zijn. Dit betekent dat we dus gewoon genieten van de contacten met onze adviseurs. We willen vooral persoonlijk, deskundig en servicegericht blijven. Wanneer je uitstraalt en voelt dat wat je doet leuk en goed is, creëer je een bedrijf met een mooie eigen persoonlijkheid. Ook op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid willen we het verschil blijven maken. Dit doen we door ons in te zetten voor mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.”

Lees hier de andere bijdragen aan de blik op 2017

Reageer op dit artikel