nieuws

Met het intermediair op jacht tijdens am:dag

Branche 218

Joost Schrage en Stephan Fellinger, eigenaren van adviesbureau De Zaak van Vertrouwen, verzorgen op de am:dag een interactieve sessie over kansen en bedreigingen. Tijdens deze workshop zijn interactiviteit, realiteit, spel en plezier de belangrijkste uitgangspunten.

Met het intermediair op jacht tijdens am:dag

Op basis van een concrete case gaan Schrage en Fellinger op zoek naar reële antwoorden. In The Hunt kruip je in de huid van een potentiële opponent. Wie is de prooi, wie de jager? Dient jouw organisatie als voedsel voor jagende concurrenten of ben je zelf een vlijmscherpe jager? En wat zijn de bedreigingen als je als jager opeens zelf wordt ‘opgejaagd’? Is de prooi kansloos of kun je van tactiek wisselen en zorgen dat je van passieve prooi een actieve jager wordt? Door The Hunt krijg je inzichten hoe je nieuwe kansen moet creëren voor jezelf en je organisatie en krijg je scherp waar je kracht ligt.

Leg eens kort uit waar jullie workshop over gaat?
Joost Schrage: “Op basis van een fictieve case, zeer nauw aansluitend op de werkelijkheid, dagen we deelnemers uit om uit hun eigen vertrouwde wereld te treden en actief op zoek te gaan naar creatieve oplossingen voor de nabije toekomst. Een workshop waar de deelnemers een zeer actieve bijdrage leveren aan het succes.”

Eten, gegeten worden? Hoe betrek je dat op het intermediair?
“Bestaat de intermediair over vijf jaar nog wel? En zo ja, wat is zijn rol dan in de maatschappij? Onze workshop confronteert deelnemers met dit soort essentiële vragen.”

Hoe kan een intermediair de ultieme jager worden? Of moet hij dat niet willen?
“Dat antwoord kunnen wij niet geven. Antwoorden op deze vragen proberen wij juist met deze Hunt op tafel te krijgen. De deelnemers hebben de toekomst zelf in handen. Hoe kun je zelf invloed op de toekomst uitoefenen. Kortom, door The Hunt krijg je inzichten hoe je nieuwe kansen moet creëren voor jezelf en je organisatie en krijg je scherp waar je kracht ligt.”

Inschrijven voor de am:dag kan hier.

Reageer op dit artikel