nieuws

am:schade: ‘Onafhankelijk adviseur behartigt belangen ondernemer het best’

Branche 188

am:schade: ‘Onafhankelijk adviseur behartigt belangen ondernemer het best’

De belangen van ondernemers zijn het best gewaarborgd bij een onafhankelijke adviseur die integraal risicomanagement gebruikt als uitgangspunt voor zijn dienstverlening. Het is de visie van Bernardo Walta, directeur Commercie bij Goudse en lid van de commissie Distributie van het Verbond van Verzekeraars. Walta is een van de sprekers tijdens het evenement am:schade, dat ook dit jaar in het teken staat van risicomanagement.

Tijdens am:schade, risicomanagement start it up! krijgen de bezoekers een handleiding hoe ze als adviseur kunnen beginnen met risicomanagement. Bij de voorgaande edities van am:schade stonden de uitleg van het fenomeen risicomanagement en de vervolgstappen centraal. Op 15 december krijgen verzekeringsprofessionals onder meer te horen hoe ze hobbels kunnen nemen en waar kansen liggen. Dit aan de hand van concrete cases en praktische tips door een ondernemer, door adviseurs en door verzekeraars.

Behalve Bernardo Walta geven onder meer ook Jack Hommel (Achmea), managementauteur Lizanne Vroom en Jeroen Baart (Riwal) act de présence. De dag wordt aan elkaar gepraat door Maarten Bouwhuis (BNR Nieuwsradio)

Inschrijven voor hét schade-event van de verzekeringsbranche kan hier.

Reageer op dit artikel