nieuws

Am:dag 2016: Verbond, AFM en Adfiz op het podium in gesprek

Branche 203

Weet wat er speelt en ken de consequenties. Blijf aangehaakt; stay tuned, dat is het thema van de am:dag, op dinsdag 22 november in het Beatrixgebouw in Utrecht. Tijdens het plenaire ochtendprogramma gaan Wim Heeres (Adfiz), David Knibbe (Verbond van Verzekeraars) en Femke de Vries (AFM) met elkaar in gesprek over actuele thema’s.

Am:dag 2016: Verbond, AFM en Adfiz op het podium in gesprek

Onder leiding van dagvoorzitter Jort Kelder praten zij over vertrouwen in de sector, innovatie, samenwerking in de keten en de evaluatie van het provisieverbod. Wim Heeres liet onlangs op amweb al weten dat ongevraagde advisering door het provisieverbod een stuk moeilijker is geworden. Femke de Vries zei er eerder dit over: “Wat ik interessant vind: veel adviseurs hebben tegen me gezegd dat ze blij zijn met het provisieverbod omdat klanten nu ook zien dat advies een product is waar uren werk in zit.” En David Knibbe dacht er zo over in een eerder interview: “Ik denk dat het provisieverbod redelijk geland is. Ik denk dat we nog wel moeten nadenken over wat we doen met de execution only-groep. Hoe voorkom je daar brokken?

Digital & human
Ook Steven van Belleghem treedt op in het plenaire programma. Hij is auteur van de bestseller ‘When digital becomes human’. Steven stelt dat de klantenrelatie van de toekomst digitaal en menselijk is. In zijn presentatie en in zijn boek wil hij het belang van beide factoren beklemtonen. Iedereen praat immers over het digitale, waardoor het strategische van het menselijke contact vaak wordt onderschat.

Millennials
Tessa van Asselt is onderzoeker en strateeg. Ze onderzoekt sociaal culturele trends en interpreteert deze voor nationale en internationale klanten. In haar presentatie in het plenaire ochtendprogramma zal ze vertellen over wat de jongste volwassen generatie Millennials (1980-1995) zoekt als consument en hoe financiële organisaties daar op in kunnen spelen.

Erbij zijn? Inschrijven kan hier.

 

Reageer op dit artikel