nieuws

Wat vindt u van De waarde van advies?

Branche 391

Wat vindt u van De waarde van advies?

Samen blijvend meer waarde toevoegen voor onze klanten staat al sinds 2012 centraal in onze campagne ‘De waarde van advies’. Een campagne waarin we kennis en inspiratie met u delen. En u uitnodigen om uw mening te geven. 

Zo willen we u en uw collega-adviseurs inspireren om samen stappen vooruit te zetten. Om resultaten te bereiken die ertoe doen voor onze klanten én onze branche.

We zijn benieuwd naar uw mening over De waarde van advies
We horen graag of en vooral hoe ‘De waarde van advies’ voor u werkt. Wat de behandelde thema’s als ondernemerschap, vakmanschap en leiderschap u brengen. Naar welke informatie u uitkijkt of liever niet ziet.

Wilt u de enquête invullen?
Het beantwoorden van de vragen duurt zo’n 3 minuten. Wij waarderen uw mening. Met de uitkomsten kunnen we onze campagne nog beter laten aansluiten op wat u nodig heeft. Zo blijven we samen werken aan de toegevoegde waarde van ons vak.

Vul de enquête in

Alvast bedankt voor uw deelname!

Reageer op dit artikel