nieuws

Maak kennis met Food & Agri eBook

Branche 756

Maak kennis met Food & Agri eBook

Vanaf vandaag kan ons eBook Food & Agri gelezen en gedownload worden via de Dirkzwager mediatheek. In dat eBook zijn 30 artikelen van de Food & Agri groep gebundeld.

Er komen diverse onderwerpen aan bod waarmee een ondernemer in deze branche te maken kan krijgen. De artikelen zien op de onderwerpen landbouw en veehouderij, produceren, bedrijfsgeheimen, auteursrechten en merken, etikettering, verpakking en reclame, aansprakelijkheid en overeenkomsten en recall en bestuursrecht.

Het hele juridische spectrum
Er zijn allerlei aandachtspunten waaraan u als ondernemer misschien niet 1-2-3 denkt. De Food & Agri groep heeft door een multidisciplinaire aanpak vele onderwerpen en oplossingen paraat, van contracten tot milieuvoorschriften, van risicobeheersing tot productaansprakelijkheid/recalls, van merken tot toezicht. Wij volgen de ontwikkelingen, kennen de trends en lopen voorop in juridische kennis. Met die kennis helpen wij ondernemers graag om zoveel mogelijk kansen te benutten en risico’s te beperken.

Lees hier het 116 pagina’s tellende eBook Agri & Food van Dirkzwager

 

Reageer op dit artikel