nieuws

Innovatie door leden FiDiB

Branche

Innovatie door leden FiDiB

In de assurantiebranche zijn de afgelopen jaren allerlei wettelijke veranderingen doorgevoerd, waaraan de assurantie-ondernemer moet voldoen. Innovatie is daardoor niet altijd vanzelfsprekend in deze branche.

FiDiB geeft ondernemers een platform om elkaar te inspireren en om samen iets nieuws te creëren. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen de leden van FiDiB elkaar ook beter leren kennen. Zo ook de leden Lambert Becks van Qees, Peter de Hond van Fitale Advies en Angelo Wiegmans van Bedrijf Plus. Drie innovatieve ondernemers die elkaar inmiddels weten te versterken.

HR-cyclus
Lambert Becks heeft een nieuw concept opgezet om bedrijven te helpen bij het personeelsbeleid. Peter de Hond geeft inzicht in de totale ‘HR-cyclus’ en ondersteunt bedrijven onder andere met duurzame inzetbaarheid. Angelo Wiegmans ondersteunt bedrijven bij verzuimproblemen en eigenrisicodragerschap Ziektewet en WGA.

Vraagstukken en knelpunten
Iedere ondernemer kan voor zijn personeelsvragen terecht bij deze drie leden. In de samenwerking kunnen ze de vraagstukken herkennen om te beoordelen waar de knelpunten en vragen van de ondernemer zitten. Daardoor kunnen zij elkaar versterken wat ten goede komt aan de klant, vanuit één loket.

Deze innovatieve samenwerking is mede mogelijk gemaakt door FiDiB. Op de komende bijeenkomst van 3 maart gaan zij verder in op de dienstverlening, om meer inzicht te geven wat dit kan betekenen voor de assurantie-ondernemer en zijn relaties.

Leden en geïnteresseerde kunnen zich hier aanmelden tot 29 februari.

Fidib logo

Reageer op dit artikel