nieuws

Figlo haalt € 3.400 binnen voor het goede doel

Branche

Figlo haalt € 3.400 binnen voor het goede doel

Figlo heeft het afgelopen jaar door het houden van verschillende acties een bedrag van bijna € 3.400 binnengehaald voor het goede doel Vrienden van het Sophia. Figlo is bedrijfsvriend van de stichting.

Vrienden van het Sophia realiseert projecten om zieke kinderen en hun ouders in het Sophia Kinderziekenhuis een zo prettig mogelijk verblijf in een moeilijke tijd te bieden. Figlo organiseerde het afgelopen jaar onder meer een lunch, een darttoernooi en een veiling en medewerkers konden hun kerstpakket doneren. Zo werd er in totaal € 3.394,70 euro binnengehaald door de softwareontwikkelaar.

Peter Dussel, directeur bij Figlo, overhandigde die cheque zelf aan de stichting: “Met het overhandigen van deze cheque sluiten we een jaar vol creatieve acties af. We hebben een mooi bedrag bij elkaar gekregen om de stichting te steunen in het geweldige werk dat ze doen. Ik wil dan ook alle medewerkers bedanken voor hun inzet.” Vrienden van het Sophia gaat het bedrag gebruiken voor Sophia TV, dat kinderen de mogelijkheid biedt om een programma te maken of presenteren.

Reageer op dit artikel