nieuws

Bezoekers amweb positief over het nieuwe jaar

Branche

Bezoekers amweb positief over het nieuwe jaar

Een meerderheid van de bezoekers van amweb is positief gestemd aan het nieuwe jaar begonnen. Zij zien 2016 als een jaar waarin zij meer omzet zullen gaan binnenhalen dan in het afgelopen jaar, blijkt uit de peiling op amweb.

In totaal lieten 239 stemmers hun licht schijnen over de poll met als stelling: ‘In 2016 ga ik meer omzet boeken’. Van hen liet 44% weten al jaren vooruitgang te boeken en dat ook het komende jaar weer te gaan doen. Daarnaast was er een groep van 36% die stelde in 2016 weinig verandering te verwachten ten opzichte van voorgaande jaren. Een negatieve stemming heerste bij 20%, zij zien het nieuwe jaar niet rooskleurig in.

Mijn Aegon
De nieuwe peiling sluit aan op de eerste reuring in het nieuwe jaar. Volgens brancheorganisatie CFD zet Aegon het intermediair buitenspel door alle producten voor klanten inzichtelijk te maken via het online portaal ‘Mijn Aegon’, zonder dat daarin een verwijzing naar de intermediair van de klant staat. “Met deze op zichzelf goede stap wordt het intermediair schaamteloos door Aegon buitenspel gezet”, stelde CFD, dat vindt dat Aegon het intermediair zo goed als onzichtbaar heeft gemaakt. Wat vindt u? Stem!

[poll33]

Reageer op dit artikel