nieuws

Veldsink Groep neemt De Financiële Makelaar over

Branche

Veldsink Groep neemt De Financiële Makelaar over

De Financiële Makelaar is per 1 december onderdeel geworden van financieel dienstverlener Veldsink Groep. Met deze stap hoopt Veldsink Groep een volgende stap zetten in zijn groeistrategie. “De toevoeging van De Financiële Makelaar maakt onze groep tot een krachtige distributiepartij. Samen met onze serviceprovider VCN United Capital is ongeveer een derde deel van het intermediair bij ons aangesloten”, aldus John van Gerwen, commercieel directeur bij Veldsink Groep.

De naam De Financiële Makelaar blijft gewoon bestaan. “Sterker nog, de organisatie en haar mensen blijven zelfstandig opereren binnen onze groep. Natuurlijk kijken we naar voordelen die de twee serviceproviders gezamenlijk kunnen behalen maar in essentie blijven het twee onafhankelijke bedrijven. In dat kader zijn we ook erg blij dat commercieel directeur Harrie-Jan van Nunen actief blijft bij De Financiële Makelaar. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de successen tot nu toe en wil dit graag met een sterke partner verder uitbouwen”, zegt Van Gerwen.

De Financiële Makelaar behoort met ruim 900 aangesloten intermediairs tot de top van serviceproviders in Nederland. De Financiële Makelaar werd in 2000 opgericht door Peter Komen en later versterkt door Harrie-Jan van Nunen. Peter Komen zegt blij te zijn met de overgang. “Wij hebben de afgelopen jaren met veel plezier gewerkt aan het opzetten en uitbouwen van De Financiële Makelaar tot de huidige succesvolle formule. Er staat nu een solide organisatie. Samen met Veldsink Groep staat De Financiële makelaar nog sterker voor de uitdagingen van de toekomst. Voor mij is dit, mede gezien mijn leeftijd, een logisch moment om afscheid te nemen”, zegt Komen.

Reageer op dit artikel