nieuws

Opleidingsinstituten Welten en Dukers & Baelemans verder onder naam Dukers & Baelemans

Branche

Opleidingsinstituten Welten en Dukers & Baelemans verder onder naam Dukers & Baelemans

Was in een eerder stadium besloten om de opleidingsinstituten van Welten en Dukers & Baelemans ieder onder eigen naam door te laten gaan na de fusie, is nu besloten dat beide instituten onder de naam Dukers & Baelemans gaan opereren.

“We hebben het afgelopen jaar gebruikt om beide opleidingsinstituten aan de achterkant te integreren. In het najaar hebben we besloten, na overleg met onze klanten, om per 1 januari 2016, met één label in de markt actief te blijven ondanks eerdere berichten”, zegt Chris Baelemans, directeur van Dukers & Baelemans.

Naam Welten blijft
Hij benadrukt dat de naam Welten niet verdwijnt. “Onze totale dienstverlening bestaat uit drie onderdelen: Welten Detachering, Dukers & Baelemans Opleidingen en Capter financieel klantcontact en adviesstraat. Van oudsher wordt Welten meer geassocieerd met detachering en met name bij de losse inschrijving voor opleidingen is Dukers & Baelemans marktleider. Vandaar de keuze om onder die naam actief te zijn in opleidingen.” Ook het Examen Instituut Financiële Dienstverlening (EIFD) blijft als zelfstandig onderdeel in de markt actief.

Reageer op dit artikel