nieuws

Eric Lacroix volgt Coen van Ham op bij Noordeloos Groep

Branche

Eric Lacroix volgt Coen van Ham op bij Noordeloos Groep

De leden van samenwerkingsverband Noordeloos Groep (NLG) hebben Eric Lacroix tot voorzitter van het bestuur benoemd. Per 1 januari 2016 volgt hij Coen van Ham op die het voorzitterschap sinds 2012 vervult.

Eric Lacroix (50) is directeur en mede-eigenaar van Offermans Joosten in Geleen. Daarnaast is hij directeur van NLG Pensioenservices, het gezamenlijke pensioenbedrijf van de kantoren van NLG. Het bestuur bestaat verder uit Sander Groenendijk (BeneVia) en Bob Veldhuis (Veldhuis Adviesgroep).

Onder leiding van Coen van Ham (directeur van Kettlitz Wulfse Verzekeringen in Nieuwegein) is in de afgelopen vier jaar onder andere een ‘verregaande samenwerking’ tussen de leden op het gebied van ICT en integraal gezondheidsmanagement tot stand gekomen. Ook is recent een gezamenlijk volmachtbedrijf voor inkomensverzekeringen opgericht. Eric Lacroix: “Door deze sterke samenwerking kan NLG zich richten op het ontwikkelen en uitrollen van commerciële concepten, zoals specifieke doelgroep-proposities, waarbij we uiteraard gebruikmaken van de landelijke dekking die we als groep hebben.”

Kantoren
De aangesloten kantoren van NLG zijn: BeneVia, Eijgendaal & van Romondt, Assurantiebedrijf Froonacker, Kettlitz Wulfse Verzekeringen, Lukassen & Boer, Millenaar Adviesgroep, Offermans Joosten, Rivez Assurantiën en Risicobeheer, Veldhuis Adviesgroep, VMD Koster en Westenburg Assurantiën.

Reageer op dit artikel