nieuws

Professionalisering Risico- en Verzekeringsadvies

Branche

Professionalisering Risico- en Verzekeringsadvies

EFD Noord  heeft op woensdag 9 december 2015 de Lezing Professionalisering Risico- en Verzekeringsadvies op het programma staan. Robin Drenth, Risk Management Consultant bij Risk Explorer, neemt u mee in de wereld van Risk Management.

Is Risk Management nu een mode woord en is het niets anders dan het ouderwets inventariseren van risico’s en de daarbij behorende verzekeringen? Of is het wezenlijk iets anders? Is Risk Management alleen geschikt voor grote bedrijven of kan de MKB’er op de hoek hier ook iets mee? Past het bij de ‘gewone’ adviseur of is het alleen iets voor de grote assurantiemakelaars van deze wereld. Is het tijdrovend of tijdbesparend? En hoe zit het met de zorgplicht richting uw zakelijke klant? Durft u met de hand op uw hart te zeggen dat u alle risico’s heeft benoemd? En heeft u dat goed vastgelegd? Zomaar een paar vragen uit de praktijk.

Beschikt u over voldoende kennis om van toegevoegde waarde te zijn? En zo niet, zijn er partijen die kunnen helpen? Vandaar dat wij Robin Drenth hebben uitgenodigd om voor ons te spreken. Drenth zal aan de hand van een stappenplan laten zien hoe u  als adviseur uw adviesrol verder kunt professionaliseren. Maar bovendien zult u meer totaalklanten genereren en een hogere omzet halen.

 

Boek  ‘In 4 stappen naar het beste risicoadvies’

Bedenker van Risk Explorer, Ewout Strijker, en schrijver van het boek ‘In 4 stappen naar het beste risicoadvies’ zal ook aanwezig zijn om met u na te praten over deze boeiende materie. Voor al onze leden geldt deze avond bovendien een speciale aanbieding. Als lid van EFD Noord kunt u zijn boek aanschaffen voor slechts € 25 “….een waardevol boek voor de doelgroep van risicoadviseurs en ondernemers, vanwege de genoemde praktische insteek. Het vierstappenmodel biedt houvast voor een logisch en helder uitgewerkt adviestraject…”

Laat u bijpraten en na deze lezing weet u hoe om te gaan met Risk Management en uw kansen daarin.

Op woensdag 9 december 2015 bent u van harte welkom op locatie Gold Club TT Circuit, De Haar 9 te Assen. Ontvangst vanaf 16:30 uur met een kopje koffie of thee, waarna de lezing om 17:00 uur gaat beginnen.

U kunt zich aanmelden via de website: www.efdnoord.nl

Wij zien u graag op 9 december 2015!

EFD Noord

 

 

 

 

Reageer op dit artikel