nieuws

Am:dag 2015. Verkoop je verhaal aan de klant, de AFM én de politiek

Branche

Am:dag 2015. Verkoop je verhaal aan de klant, de AFM én de politiek

De sector heeft zware jaren achter de rug, maar er is veel veranderd en er zijn wel degelijk zaken die goed gaan. Maar vertel die dan ook. De am:dag 2015, voorheen am:verzekeringsbranchedag, staat in het teken van ondernemerschap en het uitdragen van de positieve boodschap. Aan de klant, de AFM en de politiek.

Egbert Jan van Bel, auteur van onder andere het boek Kloteklanten, laat zien hoe klanten tegen verzekeraars en adviseurs aankijken. Ook vertelt hij hoe de sector die klant moet en kan benaderen.

AFM-baas Merel van Vroonhoven laat vanuit het perspectief van de toezichthouder haar licht over het thema schijnen: hoe zorgen adviseurs en verzekeraars dat hun verhaal ook bij de AFM over het voetlicht komt?

Communicatie-expert Jan Driessen vertelt hoe adviseurs en verzekeraars hun verhaal beter verkocht krijgen in politiek Den Haag.

Jos Burgers sluit het plenaire deel af. Hij is een van de meest gevraagde managementsprekers in Nederland en schreef onder andere het boek Geef nooit korting! In 2012 kwam Gek op gaten uit, over het verbeteren van de klantgerichtheid van medewerkers. Zijn laatste boek, uitgebracht in 2014, is getiteld De Wet van Snuf. Die titel gaat over de kracht van geven bij het versterken van relaties en is uitgeroepen tot het bestverkochte managementboek van 2014.

Naast het plenaire programma zijn er tal van sessies waar bezoekers uit kunnen kiezen en is er een levendige beursvloer waar volop genetwerkt kan worden. Inschrijven kan op amdag.nl.

Reageer op dit artikel