nieuws

Nieuwe commissarissen voor NN Group

Branche

Nieuwe commissarissen voor NN Group

NN Group heeft drie (toekomstige) nieuwe leden aangesteld voor de Raad van Commissarissen. Omdat ING zijn aandeel in de verzekeraar tot onder de 35% bracht, stapte Ralph Hamers, CEO van de bank, volgens afspraak uit de RvC van de verzekeraar.

Op de plek van Hamers komt nu Hélène Vletter-van Dort (50) te zitten. De hoogleraar is een voormalig directeur van De Nederlandsche Bank en werkte eerder onder meer ook bij ABN Amro en als rechter bij de Amsterdamse rechtbank. Naast het aanstellen van Vletter-Van Dort heeft NN ook twee toekomstige benoemingen bekendgemaakt. Op het moment dat ING het aandeel in de verzekeraar afbouwt tot onder de 15% zullen Dick Harryvan (62) en de Amerikaan Robert Jenkins (64) toetreden tot de RvC.

Reageer op dit artikel