nieuws

Terugblik op Prinsjesdag

Branche

Terugblik op Prinsjesdag

Op 6 oktober neemt Frits van der Kamp in het Eindhovense DAF Museum de leden van de vereniging van Financiële Dienstverleners Brabant (FiDiB) mee langs de wijzigingen die zijn gepresenteerd tijdens Prinsjesdag. Hij gaat in op: Werkenden, het forfaitair systeem in box 3, de emigratiebepaling bij AB houders, de verhoogde schenking, de wijziging in het partnerbegrip: pensioen in eigen beheer en nog veel meer.

Kortom wij als FIDIB willen een bijdrage leveren aan ontwikkelingen en leren van deze ontwikkelingen. Door met elkaar in gesprek te gaan en met deskundigen, geven we inhoud aan onze uitgangspunten. ‘Van, Voor en Door leden’.

Verlangen we weer naar vroeger?

Deze vraag wordt beantwoord tijdens de sessie van FiDiB in het DAF Museum te Eindhoven. Voor mensen die erbij willen zijn,  U kunt zich hier aanmelden.

Mr. F.H. van der Kamp is eigenaar van een een fiscale adviespraktijk in familievermogensrecht te Alphen aan den Rijn en onder andere verbonden aan Nederlandse en buitenlandse MFP opleidingen, PAO onderwijs voor fiscalisten en als onderzoeker aan het Fiscaal Instituut Tilburg.

Fidib logo

 

Reageer op dit artikel