nieuws

Hoffelijk zet de gevolgen van Prinsjesdag voor de adviseur op een rij

Branche

Hoffelijk zet de gevolgen van Prinsjesdag voor de adviseur op een rij

Ze hebben de hele nacht doorgewerkt, maar een team van Hoffelijk Financieel heeft alle begrotingen doorgespit en is tot een lijst gekomen met alle maatregelen die de financieel adviseur moet kennen. Voor de bezoekers van amweb is er een speciaal gemaakt document te downloaden.

Alle maatregelen die op Prinsjesdag zijn aangekondigd en van belang zijn voor de financieel adviseur en verzekeraar, zijn op een rij gezet. Het betreft maatregelen op het gebied van belastingtarieven en heffingskortingen, sociale zekerheid, woningmarkt, arbeidsmarkt, ondernemers, toekomstvoorzieningen en overige maatregelen. De lijst met maatregelen is hier te zien.

Reageer op dit artikel