nieuws

Drie directiebenoemingen bij Achmea

Branche

Drie directiebenoemingen bij Achmea

Achmea heeft drie nieuwe directeuren benoemd binnen de organisatie. Wim Janssens (49), Lucian Gerritsen (43) en Kees Boef (49) treden per 1 september of 1 oktober toe als directeur of ruilen hun directiefunctie in voor een andere.

Janssens is per 1 september groepsdirecteur Centrale Dienstverlening van Achmea. Janssens is ervaren, hij was al sinds 2006 directeur van het Bestuursbureau van Achmea. Die functie wordt nu over genomen door Lucian Gerritsen. Ook hij komt niet geheel zonder ervaring, sinds 2013 was hij directeur Juridische Zaken bij de verzekeraar. Boef is wel nieuw binnen het bedrijf. Hij wordt de opvolger van Eric Heres als groepsdirecteur Communicatie. De afgelopen zeven jaar was hij managing director van communicatie- en lobbyadviesbureau Burson Marsteller Nederland.

Reageer op dit artikel