nieuws

Wie wordt de opvolger van Fairzekering en wint de Innovatieprijs?

Branche

Wie wordt de opvolger van Fairzekering en wint de Innovatieprijs?

Am: en Generali zijn nog altijd op zoek naar een vernieuwer binnen de intermediaire verzekeringsbranche die de opvolger van Fairzekering als winnaar van de Generali AM Innovatieprijs kan worden. De inschrijving voor zowel de Innovatie- als de Aanmoedings- en Scriptieprijs is nog altijd geopend.

Verzekeraar Generali en vakblad Assurantie Magazine reiken de prijs dit jaar voor de tiende keer uit tijdens de Verzekeringsbranchedag op dinsdag 17 november 2015. Bent u adviseur en heeft u een vernieuwend idee of succesvolle innovatie? Inschrijven voor de Generali AM Innovatieprijs 2015 kan tot 31 augustus 2015.

Klein en groot
Onder de genomineerden en winnaars waren de afgelopen jaren veel bekende namen van grote adviseurs, maar ook kleine kantoren vielen in de prijzen. Bij de beoordeling kijkt de jury onder andere naar de impact op de branche, voorbeeldfunctie en de financiële impact voor het bedrijf. Alle innovaties zijn van harte welkom, ongeacht de omvang van de onderneming. Vorig jaar ging Fairzekering, een initiatief van vier man, met de hoofdprijs aan de haal. Hun techniek wordt nu gebruikt in een nieuwe autoverzekering van Risk Verzekeringen en Nationale-Nederlanden.

Prijzengeld
In totaal wordt er € 15.000 aan prijzengeld uitgedeeld bij de uitreiking van de prijzen. De Innovatieprijs, voor de beste innovatie met een reeds geboekt financieel resultaat, levert € 7.500 op. Voor winnaar van de Aanmoedigingsprijs, voor innovaties en ideeën die hun resultaat nog moeten bewijzen, ligt er € 2.500 klaar. En de winnaar van de Scriptieprijs, voor hbo- of wo-studenten, ontvangt € 5.000.

Reageer op dit artikel