nieuws

Thoma breidt verder uit

Branche

Thoma breidt verder uit

Thoma heeft voor de tweede keer deze maand een overname gedaan. De portefeuille van Tromop-Woertman Assurantiën en Tromop Assuradeuren wordt overgenomen. Begin juli nam Thoma ook al Vlasblom Visser Assurantiën over.

De portefeuille van het advieskantoor en volmachtbedrijf Tromop, standplaats Holten, heeft een omzet van ongeveer € 600.000. Het zal zich vanuit Holten onder de vlag Thoma in blijven zetten voor de relaties. Directeur Jan Tromop: “Deze stap betekent dat wij de dienstverlening aan onze relaties op dezelfde bestendige wijze kunnen blijven voortzetten en kunnen borgen voor de lange termijn. De overname door Thoma betekent daarnaast dat wij een sterke partij achter ons hebben staan die ons in staat stelt om verdere groei te realiseren in een sterk veranderende markt, zonder concessies te hoeven doen aan de kwaliteit.”

Voor het Lochemse Thoma, met een omzet van bijna € 8 mln een van de grootste assurantiebedrijven uit het oosten van het land, betekent de overname weer een flinke versteviging van de portefeuille. Het eerder deze maand overgenomen Vlasblom Visser had een omzet van ongeveer € 1 mln. Aernoud Hage, algemeen manager Thoma: “Deze acquisitie past in de groeistrategie die Thoma voor ogen heeft. De wijze waarop Tromop haar relaties bedient sluit aan bij de wijze waarop wij onze relaties bedienen. Voor ons is dat een essentieel aspect om een dergelijke stap tot een succes op lange termijn te kunnen maken. De portefeuille van Tromop vormt een mooie aanvulling op onze doelgroepbenadering. Zo kunnen wij op een bestendige wijze onze strategie invullen. Met de eerdere acquisities zijn wij daar in geslaagd en wij zijn er stellig van overtuigd dat de portefeuille van Tromop-Woertman Assurantiën een succesvolle aanvulling van de Thoma Groep zal zijn.”

Reageer op dit artikel