nieuws

Peter Hendriks Adviseur van het Jaar 2015

Branche

Peter Hendriks Adviseur van het Jaar 2015

Peter Hendriks van Voets Assurantiën is gekozen tot Adviseur van het Jaar. Dat werd bekend gemaakt tijdens het Avéro Achmea-symposium De Waarde van Advies III op 25 juni 2015 in Fort Voordorp. Zijn persoonlijke, gepassioneerde aanpak gaven bij de jury de doorslag, zo vatte jurylid Claudia de Jongh van de Avéro Achmea Klantraad samen.

Avéro Achmea heeft de titel ‘Adviseur van het Jaar’ in het leven geroepen om ‘de adviseur’ als beroepsgroep op een nieuwe manier te profileren. Volgens Jack Hommel, directeur van Avéro Achmea, verdienen adviseurs meer aandacht, alleen al om hun waarde eens op een andere manier te benadrukken. “Een wedstrijd als deze geeft extra elan aan het vak.”

Vasthouden aan basiswaarden
Twaalf adviseurs uit heel Nederland dienden een case in, waarbij drie adviseurs werden genomineerd om deel te nemen aan de eindspurt om de titel. Naast Peter Hendriks waren dat André Breukelman enBas Wokke. Uit de case van Hendriks, die hij samen met zijn klant Ton van der Zouwen (directeur van Accessio Arbeidsdiensten BV) indiende, kwam duidelijk naar voren hoe waardevol basiswaarden als transparantie, eerlijkheid en tijd maken voor de klant zijn.

‘Klantgerichtheid nog steeds actueel’
Voorafgaand aan het symposium pitchten de drie genomineerden voor de jury, bestaande uit leden van de Klantraad van Avéro Achmea. Deze gingen daarna in conclaaf. De ontknoping volgde tijdens het symposium, na een filmpje waarin de waarde van de drie adviseurs voor hun klanten overduidelijk in woord en beeld werd gebracht. Claudia de Jongh riep vervolgens Peter Hendriks uit tot winnaar. Peter: “Deze titel toont aan dat service en klantgerichtheid in onze markt nog steeds heel actueel zijn.”

De Adviseur van het Jaar keerde niet alleen huiswaarts met de titel, maar ook met een Ajax-arrangement inclusief diner voor twee personen. Ook zijn zakelijke relatie Ton van der Zouwen nam deze prijs ontvangst.

Reageer op dit artikel