nieuws

Niet genoeg animo voor College Tour Goedhart en Flipse

Branche

Niet genoeg animo voor College Tour Goedhart en Flipse

Het vraaggesprek dat Rob Goedhart in een College Tour-setting af zou nemen met Ab Flipse op 23 juni is afgezegd. Er was te weinig belangstelling voor de middag waarop Flipse onder meer zou vertellen over de manier waarop hij zonder papieren advies verleent.

Goedhart laat weten dat hij en Flipse het ‘erg jammer’ vinden dat ze hun eigen College Tour af hebben moeten lasten. “Wij zouden graag de do’s, maar ook de don’ts, met vakgenoten hebben willen delen. Maar blijkbaar hebben we het adviseurskorps verkeerd ingeschat.” Goedhart en Flipse hadden gehoopt inspiratie te kunnen bieden. “We hopen hiermee te laten zien dat je met plezier je (advies)vak kunt uitoefenen en er gewoon geld mee kunt verdienen”, zei Goedhart bij de aankondiging van de College Tour.

Reageer op dit artikel