nieuws

Nh1816 lanceert KNRM-polis

Branche

Nh1816 lanceert KNRM-polis

Donateurs en KNRM-vrijwilligers kunnen vanaf vandaag via hun lokale adviseur 10% korting krijgen op hun Nh1816-verzekeringen. Bij de KNRM-polis hoort naast de 10% korting ook een verzekeringsapp en een KNRM-polispas. “Vanuit sympathie steunen we waar we kunnen”, zegt Lex Verëll, directievoorzitter van Nh1816 Verzekeringen.

De nieuwe polis komt vooral voort uit ideologische overwegingen, aldus Verëll. “Wij belonen de donateurs graag voor hun steun en wij denken met dit product ook donateurs voor de KNRM te kunnen werven. We werken samen met een selectie van onafhankelijke lokale advieskantoren, die net als wij de KNRM een warm hart toe dragen. En dan is het prachtig om de KNRM met je eigen product verder te kunnen helpen”, zegt Verëll. In 2008 ontstond al een maatschappelijke samenwerking tussen de Stichting Goede Doelen Nh1816 en de KNRM. Met behulp van de stichting kon in 2014 de reddingboot Nh1816 in de vaart genomen worden.

Reageer op dit artikel