nieuws

Edgar du Perron stapt per 1 april 2016 op bij Kifid

Branche

Edgar du Perron stapt per 1 april 2016 op bij Kifid

Edgar du Perron stopt per 1 april 2016 als voorzitter van de Geschillencommissie van Klachteninstituut Kifid. Hij start per die datum als raadsheer in de Civiele Kamer van de Hoge Raad.

Du Perron was sinds de start van het Kifid voorzitter van de Geschillencommissie. Hij is daarnaast ook hoogleraar privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam en decaan aan de juridische faculteit. Daarnaast leidt hij er sinds kort als vicerector de hervormingsagenda. In universiteitsblad Folia heeft hij al laten weten dat zijn benoeming in het hoogste rechtscollege van het land zijn werk voor de UvA niet zal hinderen. Voor het Kifid ligt dat anders. Woordvoerder Thom Hoedemakers laat weten dat Du Perron zijn werk bij de Hoge Raad niet zal combineren met dat bij het Kifid en dat hij daarom in 2016 afscheid neemt.

Reageer op dit artikel