nieuws

Ontslagen DNB-medewerkster was actief als sm-meesteres

Branche

Een medewerkster van De Nederlandsche Bank die toezicht hield op de trustsector is ontslagen door de toezichthouder omdat zij zich jarenlang verhuurde als sm-meesteres. Dat meldt Quote. De vrouw was zelfs bereid om als SS-commandante op te treden. DNB kreeg in oktober 2014 van de kantonrechter in Amsterdam toestemming om haar na een dienstverband van acht jaar te ontslaan.

Ontslagen DNB-medewerkster was actief als sm-meesteres

De vrouw, die eerder ook op de loonlijst stond bij ABN Amro en ING Bank, verhuurde zichzelf voor een starttarief van € 450 onder het pseudoniem Conchita van der Waal met als motto: ‘the kinkyer the better’. Op haar site poseerde ze voor verschillende naaktfoto’s, ook met een rode zweep in de mond en een SS-pet op het hoofd. Quote maakt melding van haar dienstenpakket waartoe ook ‘cock and ball torturing’ en ‘snowballen’ behoorden. De vrouw prees zichzelf aan als een ‘high class nymphomaniac’.

DNB laat in een reactie aan Quote weten dat er eind oktober een medewerker vanwege een ‘integriteitskwestie’ is ontslagen. Daarnaast kijkt DNB hoe de screening van eigen werknemers kan worden verbeterd, maar dit zou los staan van deze zaak. De toezichthouder benadrukt dat belangrijke beslissingen nooit door individuele toezichthouders worden genomen en dat er niet is gebleken dat geheime informatie is gelekt.

Reageer op dit artikel