nieuws

NN stuurt klanten per abuis wervende ING-flyer

Branche

Een aantal NN-klanten ontving deze week post van hun verzekeraar met daarbij een flyer waarin ze werden aangemoedigd een verzekering bij ING af te sluiten. Foutje van het verzendhuis, aldus Nationale-Nederlanden dat excuses maakt richting klanten en intermediairs.

NN stuurt klanten per abuis wervende ING-flyer

Enkele intermediairs lieten de redactie van am: weten ‘not amused’ te zijn over het feit dat klanten uit hun portefeuille actief werden aangemoedigd om via ING.nl direct een inboedel, opstal of rechtsbijstandverzekering af te sluiten. De klanten werd onder meer een handige overstapservice in het vooruitzicht gesteld, plus tot € 75 aan bol.com cadeaukaarten.

NN-woordvoerder Laura van Lingen zegt: “Het klopt dat er NN-klanten zijn die per abuis bij een brief van NN een flyer hebben gekregen die bedoeld was voor ING-klanten. De fout, ontstaan bij het verzendhuis, is geconstateerd en de mailing is direct stopgezet. We vinden het uiteraard erg vervelend dat dit gebeurd is en bieden klanten en intermediairs onze excuses aan voor het mogelijke ongemak.” Om hoeveel klanten het gaat kan ze nog niet zeggen. “Dat moeten we nog in kaart brengen.”

Reageer op dit artikel