nieuws

Haagse Assurantie Club organiseert debat met Jurjen Oosterbaan

Branche

Haagse Assurantie Club organiseert debat met Jurjen Oosterbaan

De Haagse Assurantie Club (HAC) organiseert een debat over de toekomst van volmachtbedrijven. Jurjen Oosterbaan, algemeen directeur van D&O, en Freek van den Brule, directeur schade en volmacht van SAA Verzekeringen gaan de strijd met elkaar aan.

De volmachtdiscussie wordt weer volop gevoerd sinds Aegon bekend maakte per 1 januari 2016 te stoppen met het volmachtbedrijf. Ook de toezichthouder houdt zich bezig met de volmachtbedrijven. Zo drong de AFM er maandag op aan dat de markt het nominale model voor passende volmachtbeloningen omarmt. Tijdens het debat zal breed worden uitgemeten wat de gevolgen zijn voor volmachtbedrijven en of ze nog wel bestaansrecht hebben.

Iedereen is welkom bij het interactieve debat. Voor leden is het gratis en voor niet-leden geldt een entreeprijs van € 25. Het debat is georganiseerd door oud-voorzitter Willem Haasnoot die nu verantwoordelijk is voor het organiseren van lezingen bij HAC.

Reageer op dit artikel