nieuws

Bent u de Adviseur van het Jaar?

Branche

Bent u de Adviseur van het Jaar?

Avéro Achmea organiseert dit jaar de Adviseur van het Jaar-verkiezing! Het is de eerste keer dat Avéro Achmea deze wedstrijd op touw zet. Doel: de schijnwerper richten op zowel de waardevolste adviseur als op vakmanschap en waardevol advies. Doet u mee?

Met de verkiezing streeft Avéro Achmea naar positieve aandacht en waardering voor het adviesvak. Het zichtbaar maken van ‘vakmanschap’ maakt het vak mooier en waardevoller dan ooit, is de overtuiging.

Inspiratie aan de keukentafel
Diezelfde gedachte ging al schuil achter de inspirerende sessies die Avéro Achmea dit voorjaar hield bij topondernemers aan de keukentafel. Jonnie en Thérèse Boer van sterrenrestaurant De Librije, Reynier van Bommel van Schoenfabrikant J.P. van Bommel en Wim Jonk en Ruben Jongkind van de Ajax-jeugdopleiding deelden hun ervaringen rond vakmanschap met ondernemers en adviseurs. Ze vertelden onomwonden wat hen, op hun eigen vakgebied, successen bracht, welke strategie zij daarvoor volgen en welke aspecten daarbij waardevol zijn.

Paralellen met het adviesvak
Het delen van kennis over vakmanschap heeft tijdens de keukentafelsessies laten zien dat er mooie parallellen bestaan tussen het adviesvak en het vakmanschap van topondernemers uit andere branches. Dat neemt niet weg dat Avéro Achmea er ook van overtuigd is, dat binnen de adviessector eveneens mooie en inspirerende voorbeelden van vakmanschap bestaan. Met de verkiezing van Adviseur van het Jaar is de zoektocht naar adviseurs en hun inspirerende aanpak gestart!

Doe mee!
Slaagt u erin om vakmanschap en waardevol advies succesvol handen en voeten te geven? En vooral, hoe lukt u dat? Doe mee aan de verkiezing van Adviseur van het Jaar en schrijf samen met een zakelijke klant uw verhaal over een adviestraject, waaruit uw vakmanschap en waarde voor uw klant blijkt. Via deze link kunt u uw klant hiervoor uitnodigen. Stuur uw verhaal vóór 15 mei 2015 in via dit deelnameformulier. Richtlijnen zijn er ook: die vindt u hier.

Avéro Achmea maakt de winnaar op 25 juni 2015 bekend tijdens het symposium De waarde van advies III, dat geheel in het teken staat van vakmanschap.

Reageer op dit artikel