nieuws

Avéro zoekt Adviseur van het Jaar

Branche

Avéro Achmea gaat op zoek naar de Adviseur van het Jaar. Het is voor het eerst dat de verzekeraar een dergelijke verkiezing organiseert. Avéro wil de schijnwerpers richten op zowel de waardevolste adviseur als op vakmanschap en waardevol advies.

Avéro zoekt Adviseur van het Jaar

“Met de verkiezing streeft Avéro Achmea naar positieve aandacht en waardering voor het adviesvak. Het zichtbaar maken van ‘vakmanschap’ maakt het vak mooier en waardevoller dan ooit, is de overtuiging”, schrijft de verzekeraar. Adviseurs die mee willen doen moeten samen met een zakelijke klant hun verhaal schrijven over een adviestraject, waaruit de vakmanschap en de waarde voor de klant blijkt. Inschrijven kan tot 15 mei en de winnaar wordt op 25 juni op Avéro’s symposium De waarde van advies III bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel