nieuws

ASR noemt meineed-aangifte Lindhout ‘volkomen ongegrond’

Branche

ASR heeft stevig stelling genomen tegen de aangifte die Jos Lindhout tegen Jos Baeten, de directievoorzitter van de verzekeraar, indiende. De aangifte is ‘volkomen ongegrond’ stelt de verzekeraar, die aankondigt juridische stappen tegen Lindhout te nemen.

Lindhout diende een aangifte in tegen Baeten omdat hij meineed zou hebben gepleegd tijdens een getuigenverhoor in de rechtbank over de slepende zaak die Lindhout al jaren voert tegen de verzekeraar. Baeten stelde ‘in de jaren die van belang zijn voor het tussen partijen spelende conflict’ zich nooit te hebben bemoeid met de zaak van Lindhout. Maar Lindhout beschikt over een mailwisseling waarin Baetens secretaresse een afspraak heeft gemaakt met een anoniem persoon om te praten over het dossier-Lindhout. De verzekeraar reageert als volgt: “De in de aangifte geuite beschuldigingen zijn volkomen ongegrond. ASR onderneemt juridische stappen tegen de indiener van de aangifte.”

Reageer op dit artikel