nieuws

Adviessoftware van Adviesbox de beste volgens D&O

Branche

De adviessoftware van Adviesbox is als beste uit de bus gekomen bij het jaarlijkse onderzoek naar financiële software van Bureau D&O. Online Pro werd verkozen tot de beste administratiesoftware en MoneyView kreeg de eer voor de beste vergelijkingssoftware.

Adviessoftware van Adviesbox de beste volgens D&O

D&O voert het onderzoek jaarlijks uit met een tweeledig doel. Op de eerste plaats wil het softwareleveranciers inzicht bieden in wat de gebruikers van de kwaliteit van de software denken. “Bureau D & O neemt waar dat bij meerdere leveranciers een ontwikkeling is te zien waarbij elementen die in enig jaar minder goed werden gewaardeerd, extra aandacht hebben gekregen. Gebleken is dat in de jaren daarna een stijging op die punten van de waardering werd bewerkstelligd.” Daarnaast wil D&O adviseurs helpen bij de keuze voor software.

Het Hoevelakense bureau vraagt gebruikers van financiële software om hun oordeel over onder meer de verhouding prijs/prestatie, gebruiksgemak, eenvoud van conversie en de kwaliteit van de helpdesk. D&O onderzocht advies-, administratie- en vergelijkingssoftware. Op het eerste gebied was Adviesbox voor het vierde jaar op rij het beste, omdat het compleet is en goed wordt bijgehouden. Online Pro kreeg een bokaal voor de beste administratiesoftware. Uit het onderzoek bleek dat het een hoog percentage loyale gebruikers heeft. AeQuote en Advisa van MoneyView werden verkozen tot de beste vergelijkingssoftware. D&O verwacht dat het gebruik van vergelijkingssoftware de komende tijd sterk zal toenemen.

Reageer op dit artikel