nieuws

Scheidend voorzitter Loek Hermans blijft adviseur bij Adfiz

Branche

Scheidend voorzitter Loek Hermans blijft adviseur bij Adfiz

Loek Hermans neemt per 1 maart afscheid als voorzitter van Adfiz. Vice-voorzitter Wim Heeres hanteert de voorzittershamer totdat er een opvolger gevonden is. Hermans blijft wel als adviseur verbonden aan de brancheorganisatie.

Adfiz kondigde in oktober al het vertrek van Hermans aan, tegelijk met dat van directeur Hanneke Hartman. Hermans gaf destijds aan te willen blijven tot er in ieder geval een nieuwe directeur was aangesteld en mogelijk een vervanger was gevonden voor zijn functie. Het laatste is nog niet gelukt en Adfiz zoekt nog steeds een nieuwe voorzitter. Vice-voorzitter Wim Heeres zal tot die tijd het voorzitterschap waarnemen. Adfiz geeft aan geen haast te hebben bij de zoektocht en heeft ook nog geen indicatie wanneer er een nieuwe voorzitter wordt aangesteld. Als Adfiz-adviseur zal Hermans waar nodig nog bijstaan in beleidsdossiers. Verder zal hij zich onder andere focussen op zijn functie als Eerste Kamerlid voor de VVD.

Reageer op dit artikel