nieuws

Bernard-Paul Hakkenberg nieuwe commercieel directeur AFAS

Branche

Bernard-Paul Hakkenberg nieuwe commercieel directeur AFAS

Bernard-Paul Hakkenberg (43) is de nieuwe commercieel directeur van AFAS Software. Hij volgt bij de softwareontwikkelaar voor de zakelijke markt Leo Koppelaar (43) op, die sinds 2002 verantwoordelijk was voor de commerciële afdeling.

Hakkenberg werkt al meer dan 11 jaar bij AFAS, eerst als accountmanager en daarna als salesmanager voor het segment Bedrijfsleven. “Een directeur die de software, de cultuur en de processen bij AFAS op zijn duimpje kent”, omschrijft de softwareontwikkelaar zijn nieuwe directeur. Zijn voorganger Koppelaar blijft ook actief bij AFAS, hij wordt de nieuwe directeur business development. Koppelaar: “Mijn uitdaging is om AFAS  nog verder te laten groeien via samenwerkingen met partners. Business development is dus vooral marktontwikkeling. In deze functie kan ik een inspirator en aangever zijn voor het salesteam.”

Reageer op dit artikel