nieuws

ASR steunt V&D met paginagrote advertentie en cadeaukaart

Branche

ASR gaat het noodlijdende warenhuis V&D proberen te helpen door bij iedere afgesloten verzekering een V&D cadeaukaart ter waarde van € 25 af te geven. De verzekeraar roept in een paginagrote advertentie in de Volkskrant op tot steun voor de winkelketen.

Onder het kopje ‘Help het icoon van de winkelstraat’ roept ASR op om de V&D te helpen. De verzekeraar schrijft: “De plek waar je je eerste Parker-pen kocht. En het kaftpapier voor al je zware brugklasboeken. Hele volksstammen komen er al 125 jaar over de vloer. Maar nu gaat het iets minder met het warenhuis. Dat V&D negatief in het nieuws is helpt ook niet echt mee. Terwijl wij vinden dat ze respect verdienen. Of nog beter: een steuntje in de rug. Want heel Nederland is met V&D opgegroeid.”

Daarom gaat ASR bij elke verzekering of hypotheek die een klant afsluit een V&D cadeaukaart van € 25 uitdelen. Daarnaast roept de verzekeraar op het warenhuis te steunen. “Wij zouden het mooi vinden als Nederland met sympathie over dit icoon praat. Dat kun je al laten zien met een like voor V&D op Facebook of door iets te kopen op vd.nl. Gewoon langsgaan kan natuurlijk ook. Of een verzekering of hypotheek bij ons afsluiten. Zo zorgen we er samen voor dat er over 125 jaar nog steeds kaftpapier gekocht kan worden bij V&D.”

Bekijk hieronder de advertentie (klik voor een grotere afbeelding):

ASR V&D

Reageer op dit artikel