nieuws

Welten en Dukers & Baelemans ronden fusie af

Branche

Opleiders Welten en Dukers & Baelemans hebben vlak voor het einde van het jaar hun fusie formeel afgerond. Beide labels blijven onder de eigen naam opereren, maar aan de achterkant zullen de opleiders gaan werken vanuit één organisatie.

Welten en Dukers & Baelemans ronden fusie af

De nieuwe combinatie zal in de Welten Campus in Vessem zijn standplaats kennen. Chris Baelemans wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het opleidingsbedrijf en Rob Dukers zal tot zijn pensioen in een commerciële rol actief blijven. Het management van Welten zal ook verbonden blijven aan het fusiebedrijf. Marc de Meij gaat een commerciële rol vervullen en Johan Treur wordt manager van Welten-Dochter Capter.

Het fusiebedrijf zal zich gaan richten op ‘het ontwikkelen van vakmanschap door middel van innovatieve, interactieve digitale leer-werkplatforms en moderne klassikale trainingsmethoden’. Ook wordt er speciale aandacht besteed aan de nieuwe Wft-vakbekwaamheidseisen voor financieel adviseurs. Daarom worden het Welten Examen Instituut en het Examen Instituut Financiële Dienstverlening (EIFD) samengevoegd onder de naam EIFD. Het EIFD is ingericht op de Welten Campus en is een belangrijke speler in de contacten richting organisaties zoals het CDFD, de NvB en DUO.

Reageer op dit artikel