nieuws

Van der Meulen treedt plots terug als directievoorzitter Reaal

Branche

Van der Meulen treedt plots terug als directievoorzitter Reaal

Marcel van der Meulen treedt met ingang van 1 januari 2015 terug als directievoorzitter bij SNS Reaal. Van der Meulen nam de beslissingen uit persoonlijke overwegingen. Het betekent dat hij ook niet langer bestuurder is bij SRLEV, Reaal Schadeverzekeringen en Vivat Verzekeringen.

De directie van Vivat heeft Van der Meulen gevraagd om de komende tijd wel aan de verzekeraar verbonden te blijven om een aantal projecten te leiden. De rol van Van der Meulen zal tijdelijk waargenomen worden door Wim Henk Steenpoorte, die daarnaast ook lid van de Raad van Bestuur bij SNS Reaal en directievoorzitter van Vivat blijft. In een korte reactie zegt Gerard van Olphen, voorzitter van de Raad van Bestuur bij SNS Reaal: “We respecteren het besluit van Marcel van der Meulen en bedanken hem voor de bijdrage die hij aan VIVAT heeft geleverd in het algemeen en Reaal in het bijzonder.”

Reageer op dit artikel