nieuws

Reviews Advieskeuze in applicatie FixFin

Branche

Reviews Advieskeuze in applicatie FixFin

Advieskeuze.nl en de abonnement- en factuurapplicatie FixFin zijn een samenwerking aangegaan. Kantoren die gebruik maken van de applicatie van FixFin kunnen nu hun actuele klanttevredenheidsscore tonen aan hun betalende klanten.

Daarnaast worden klanten in FixFin actief gevraagd om een review te geven aan hun financieel adviseur. Advieskeuze.nl en FixFin hopen dat klanten door de samenwerking de tevredenheid bij klanten continu kunnen monitoren en de klantloyaliteit verder te verhogen. De met FixFin werkende advieskantoren zijn geïmporteerd in de database van Advieskeuze om te kijken welke advieskantoren al actief zijn op Advieskeuze.nl. De reviews van die kantoren worden nu getoond in de factuurapplicatie.

Reageer op dit artikel