nieuws

Module Advieskeuze op site Hypotrust

Branche

Hypotheekverstrekker Hypotrust heeft de ‘zoek hypotheekadviseur’ module van Advieskeuze.nl geïntegreerd op de website. Op de module worden alleen de door Hypotrust geselecteerde advieskantoren getoond. Daarnaast krijgt de hypotheekverstrekker inzicht in de klanttevredenheid.

Module Advieskeuze op site Hypotrust

Hypotrust gaat de informatie die het binnenkrijgt gebruiken als input voor het eigen kwaliteitsmodel (TrustProgramma) en het segmentatiebeleid. Michel van den Akker, directeur van Hypotrust: “Bouwen aan vertrouwen en het tastbaar maken van advieskwaliteit, zijn belangrijke thema’s binnen de strategie van Hypotrust. Het is daarom van belang de dienstverlening, service en kwaliteit van hypotheekadviseurs op een volledig onafhankelijke manier transparant en vergelijkbaar te maken.”

Reageer op dit artikel