nieuws

CCS slaat vleugels uit door kapitaalimpuls Avedon

Branche

Avedon Capitol Partners gaat investeren in verzekeringssoftwarebedrijf CCS. Met deze kapitaalimpuls van de nieuwe aandeelhouder wil CCS de komende jaren verder doorgroeien. De ambities van CCS strekken zich niet alleen uit tot Nederland, maar ook naar Duitsland en de Verenigde Staten.

CCS slaat vleugels uit door kapitaalimpuls Avedon

Pieter-Paul van Beek, directeur van CCS, over de samenwerking: “Door de samenwerking met Avedon kunnen wij inhoud geven aan onze groeiambitie. Daarnaast ondersteunt Avedon ons actief bij het realiseren van onze doelstellingen door middel van hun expertise.”

Van Beek benadrukt dat de Nederlandse markt de thuisbasis van het softwarebedrijf uit Woerden blijft: “We gaan investeren in onze frontoffice, een nog hogere kwaliteit van onze oplossingen en het versterken van de CCS-organisatie in Nederland. De ervaringen die we opdoen in het buitenland worden verwerkt in onze oplossingen zodat onze Nederlandse klanten optimaal kunnen profiteren van deze ontwikkelingen.”

“De Nederlandse verzekeringsmarkt loopt voorop wat betreft ontwikkelingen”, meent Alfred Tulp, managing partner van Avedon met kantoren in Den Haag en Düsseldorf. Hij denkt dat de oplossingen van CCS ook internationaal kansen bieden.

CCS werkt momenteel in Nederland voor onder andere Rabobank, De Goudse, SNS Reaal en Allianz. Sinds oktober 2014 regelt CCS ook de schaderegistratie en -automatisering voor het Nederlandse volmachtbedrijf Sompo Japan Nipponkoa Nederland.

Reageer op dit artikel