nieuws

am:uitgever Vakmedianet neemt 17 titels over van Reed Business

Branche

Uitgeverij B+B Vakmedianet Groep BV neemt zeventien B2B-communitytitels van Reed Business over. Dit heeft de uitgeverij, waartoe ook de am:labels behoren, vandaag bekendgemaakt.

am:uitgever Vakmedianet neemt 17 titels over van Reed Business

De voorgenomen overname heeft betrekking op de uitgeefactiviteiten van de volgende titels: Distrifood, Foodmagazine, Distrifood Dynamics, Food Data Services, Misset Horeca, Misset Catering, Snackkoerier, Vleesmagazine, Bakkerswereld, Bouwmachines, AMT, Logistiek, Bike Europe, Tweewieler, Controllers Magazine, Bouwplannen.nl en Overheidsplannen.nl.

Ruud Bakker, CEO Vakmedianet: “Vakmedianet wil met sterke merken een optimaal bereik binnen scherp gedefinieerde community’s creëren. De combinatie van kwaliteitscontent en getargete gebruikersprofielen levert voor onze lezers gerichte informatie op en voor onze adverteerders het hoogste rendement. De titels die wij van Reed overnemen passen in dat businessmodel en versterken de positie van Vakmedianet als leidende vakinformatieuitgeverij in Nederland.”

Alle 93 betrokken medewerkers treden in dienst bij Vakmedianet zodra het verkoopproces – na advies van de Ondernemingsraad – is afgerond. Vakmedianet krijgt naast de huidige uitgeverijen in Alphen aan den Rijn en Deventer ook een vestiging in Doetinchem.

 

Reageer op dit artikel