nieuws

Voogd & Voogd introduceert app voor polismap

Branche

Voogd & Voogd heeft ‘Uw eigen app, polismap’ op de markt gebracht. De app, geschikt voor smartphones en tablets en sinds vandaag te downloaden in de App Store en Google Play en biedt klanten van adviseurs de mogelijkheid om via hun app de polissen te beheren.

Voogd & Voogd introduceert app voor polismap

De applicatie werd de afgelopen tijd getest door meerdere adviseurs. Via de app kunnen klanten hun gegevens en polissen beheren, schade melden, een hersteller zoeken en direct contact leggen met de adviseur of de hulpdiensten. Adviseurs kunnen de app voorzien van hun eigen contactgegevens in de eigen huisstijl aanbieden aan klanten. Ook polissen die niet bij Voogd & Voogd lopen kunnen in de Polismap geplaatst worden.

Bancaire apps
De serviceprovider denkt met de app voor polissen in een behoefte te voorzien. “Dat de smartphone en tablet een steeds belangrijkere rol innemen in de financiële dienstverlening blijkt onder andere uit gebruikscijfers van de bancaire apps. Voor veel kantoren is de investering in een app met voldoende functionaliteiten echter te hoog. Voogd & Voogd maakt het voor adviseurs mogelijk om zonder extra kosten hun klanten een volwaardige app aan te bieden.”

Aanmoedigingsprijs
De app van Voogd & Voogd is genomineerd voor de Generali AM Aanmoedigingsprijs. Op de am:verzekeringsbranchedag op 25 november wordt de winnaar van de prijs bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel