nieuws

Meer tijd om in te schrijven voor Project Sherlock

Branche

Het Verbond van Verzekeraars heeft besloten om potentiële deelnemers aan Project Sherlock meer tijd te geven om zich in te schrijven. Het project dat jonge mensen uit de branche stimuleert om innovaties op te sporen heeft tot nu toe nog geen enkele inzending opgeleverd. Maar dat is geen reden voor zorg, zegt het Verbond. De leden hebben iets meer tijd nodig.

Meer tijd om in te schrijven voor Project Sherlock

“Leden zijn er wel druk mee bezig, maar het kost tijd voordat een innovatie geplaatst kan worden”, zegt Paul Koopman, woordvoerder van het Verbond. “Zij moeten wel eerst checken of het project van hun verzekeraar online mag.” Het Verbond startte het project twee maanden geleden om jonge verzekeraars uit te dagen om op zoek te gaan naar initiatieven in de organisatie die bijdragen aan het centraal stellen van de klant. Een vakjury met onder meer Verbond-directeur Richard Weurding zou de inzendingen beoordelen.

Alleen blijkt op de site van Project Sherlock dat er tot nu toe nog geen enkele innovatie is ingezonden. “We maken ons geen zorgen”, zegt Koopman. “Maar we hebben wel iets meer tijd nodig, daarom hebben we de inschrijfdatum verlengd tot en met 12 februari.” In eerste instantie zou de inschrijving sluiten om 20 december. Bang dat de teller in februari nog altijd op nul staat is Koopman niet: “Dat zal niet gaan gebeuren. We krijgen van onze leden al vragen of er meerdere teams mee mogen doen.”

Reageer op dit artikel