nieuws

Kalender am:events 2015 is rond

Branche

De kalender voor de am:events in 2015 is rond. Volgend jaar zal am naast de bekende evenementen als de am:verzekeringsbranchedag en am:innosurance een aantal nieuwe events lanceren. Bijvoorbeeld ‘Topvrouwen in de verzekeringswereld’ en het hypotheekevent am:hypoadvies.

Kalender am:events 2015 is rond

In totaal zal am acht events organiseren in het komende jaar. Dat begint met het event voor vrouwen in de verzekeringsbranche op 5 februari 2015, bedoeld voor de vrouwelijke verzekeringsprofessional. Vervolgens staan de bekende events Pensioenstrijd (12 maart 2015) en am:innosurance (21 mei 2015) op de kalender. Nieuw in het komende jaar zijn de am:awards in juni, waarin prijzen voor de beste verzekeraar, de beste communicatiecampagne en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook zal am in september een hypotheekevent, am:hypoadvies, organiseren. Meer informatie over de events in het nieuwe jaar is hier te vinden.

Reageer op dit artikel