nieuws

Advocate Femke de Jong genomineerd voor ‘Women of the Year-awards’

Branche

Advocate Femke de Jong genomineerd voor ‘Women of the Year-awards’

Advocate Femke de Jong – Struiksma is genomineerd voor de ‘Generation Glamour Women of the Year Awards’ van Glamour Magazine, een tijdschrift voor mode en lifestyle dat met deze verkiezing jonge succesvolle vrouwen uit verschillende branches wil portretteren.

De Jong, mede-oprichter van het Haagse Van Beem de Jong Advocaten, is genomineerd in de categorie ‘Business’ voor haar werk in de verzekeringsbranche. Naast advocate voor intermediairs is zij onder meer actief als blogger voor AMweb, voorzitter van de landelijke Federatie van Assurantieclubs en secretaris van de Raad van Toezicht van het New Financial Forum.

Humor
De Jong over haar nominatie: “Dit is humor, zeker als je bedenkt dat niet alleen de inhoud van mijn interviews en columns, maar ook mijn kapsel dit jaar bij herhaling op AMweb ter discussie stond. Maar serieus, ik ben blij met deze nominatie. Dit is een hele mooie kans om de sector op een positieve manier onder de aandacht te brengen bij een grote groep jonge, vrouwelijke consumenten. Ik hoop dat veel mensen stemmen, en als ik win kan ik wat positieve pers voor de sector creëren.”

De winnaar wordt op 15 december 2014 bekend gemaakt. Er zijn vijf categorieën: business, creative, better world, fashion en food&health.

Foto: Klaas Jan Kliphuis

Reageer op dit artikel