nieuws

Radar-uitzending over online verzekeringen vergelijken

Branche

Consumentenprogramma Radar besteedt vanavond aandacht aan vergelijkingssites voor complexe verzekeringen. Zijn die wel echt en onafhankelijk? En helpen de nieuwe AFM-regels in de strijd tegen de ‘nepperds’ op het web? Dat zijn de vragen die beantwoord moeten worden.

Radar-uitzending over online verzekeringen vergelijken

Van bijna alles wat je wilt aanschaffen of afsluiten, kun je online een goede vergelijking vinden, aldus de aankondiging van de uitzending. “Of het nou gaat om een nieuwe mp3-speler, of een ingewikkeld financieel product zoals een overlijdensrisicoverzekering. In deze laatste categorie, de complexe verzekeringen, bekijkt Radar een aantal vergelijkingssites. Zijn dit wel echte, onafhankelijke vergelijkingssites? En wanneer dat niet het geval is: gaan de nieuwe regels van de Autoriteit Financiële Markten helpen in de strijd tegen de ‘nepperds’ op het web?”

Reageer op dit artikel